5 důvodů, proč si bělit zuby

[12min]Bělení zubů je velmi důležitou součástí péče o zuby. I když si je pravidelně čistíme, často nejsou zářivě bílé. Na vině jsou většinou naše stravovací návyky. Abychom zubům vrátili ztracenou krásu, stačí je pravidelně bělit. To je ale jen jeden z mnoha důvodů, proč se do bělení pustit. My Vám jich dnes představíme hned pět.

Bělení zubů na sebe bere mnoho podob. K dostání jsou nejrůznější bělicí pasty, pudry, pásky nebo gely. My se dnes podíváme na bělení se SMILI a řekneme si, proč byste jej měli přidat do své rutinní péče o zuby, a také si řekneme, jaké jsou jeho hlavní výhody.


Důvod č. 1: Je to efektivní a šetrnéjak-mit-zdrave-dasne-smili_2

Možná se bělení zubů obáváte, protože už jste někdy slyšeli, že nešetrné metody mohou nenávratně poškodit zuby. To je samozřejmě pravda a při výběru bělicích produktů byste měli být vždy velmi obezřetní. Pokud si ale pro vybělení zubů vyberete SMILI, nemusíte si dělat žádnou starost.

I když pravidelným čištěním zubů odstraňujete z chrupu zbytky potravin a jejich pigmenty, nikdy se Vám to nepodaří úplně. Zuby proto časem mění barvu a běžným čištěním zubů si zářivý úsměv jen těžko navrátíte. Bělicí sady jsou v tomto ohledu daleko efektivnější a pomohou Vám dosáhnout skvělých výsledků už za pár dnů.

Protože by úsměv neměl být jen zářivý, ale také zdravý, bělicí gely SMILI obsahují jen takové složky, které chrupu svědčí. Složení gelů je totiž z větší části přírodní a nevyužívá takové ingredience, které sice chrup velmi rychle vybělí, ale také ho oslabí.

Pokud tedy hledáte způsob, jak svému úsměvu navrátit jeho krásu, pak se určitě rozhodněte pro bělení. Jedná se o účinný způsob, jak změnit barvu zubů až o několik odstínů. Jestli si pro tyto účely zvolíte SMILI, máte navíc jistotu, že bělení bude opravdu šetrné. Ve složení jsme se vyhnuli peroxidu, fluoridu i SLS. S námi totiž můžete dosáhnout skvělých výsledků i bez agresivní chemie.



Důvod č. 2: Je to rychlý a bezpečný způsob, jak vypadat lépe

Každý z nás se občas dostane do bodu, kdy není se svým vzezřením úplně spokojen. Existuje spousta způsobů, jak svůj vzhled proměnit. Některé jsou ale velmi nákladné a invazivní.

Pokud hledáte způsob, jak svůj vzhled vylepšit, pak byste určitě neměli zapomenout na bělení zubů. I když se to nezdá, vybělené zuby Vás zcela promění a přinesou Vám mnoho benefitů!

5_duvodu_proc_belit_zuby_2
Díky zdravým a bílým zubům máme obecně větší chuť se usmívat. Na své okolí pak působíme přátelsky a sebevědomě. Tyto dva aspekty pak dokáží zjednodušit i navazování soukromých nebo pracovních vztahů. Kromě toho úsměv omlazuje a má blahodárný vliv na naše zdraví.

Úsměv působí jako přírodní lifting. K tomu, abychom se usmáli, musíme zapojit celou řadu obličejových svalů. Pokud máme krásný úsměv, nestydíme se ho ukázat a smějeme se mnohem častěji. Díky tomu pravidelně posilujeme obličej a ten vypadá mladistvěji. Tím ale přínosy úsměvu pro lidské zdraví nekončí! Smích totiž vyvolává v těle celou řadu reakcí. Jednou z nich je vyplavování hormonů štěstí, které pomáhají při překonávání úzkostí, špatné nálady nebo stresu.

Se SMILI máte navíc jistotu, že je proces bělení maximálně bezpečný. Naše sady jsou totiž klinicky testovány a certifikovány. Mimo to nejsou naše gely testovány na zvířatech.




Důvod č. 3: Rozšíříte svou péči o dutinu ústní

Další z důvodů, proč byste měli bělení zařadit do své rutiny, je, že si tak rozšíříte péči o svou ústní dutinu. I když jsou totiž zuby velmi odolné a silné, nejsou nezničitelné. Proto je třeba o ně vhodně pečovat. Pamatujte ale, že pouhé čištění nestačí. Péče o chrup musí být komplexní a zahrnovat mnohem více aktivit.

Jak tedy taková správná péče o chrup vypadá? Pojďme si to shrnout. Vše samozřejmě začíná čištěním zubů. Pokud netrpíte nějakým problémem, stačí Vám zcela obyčejná pasta a měkký kartáček. Důležitá je pak hlavně správná technika čištění. Soustřeďte se na místo, kde zub vyrůstá z dásně. Právě tam se velmi často formuje plak, který dokáže napáchat velké škody.
smili_UV_svetlo_pomaha_beleni_nahled
Odložením kartáčku ale správná péče nekončí. Zbytky jídla a bakterie si totiž najdou cestu také do prostoru mezi zuby. Pokud o něj dlouhodobě nepečujete, může to vést k tvorbě kazů a zánětu dásní. Proto používejte zubní nit a mezizubní kartáčky. Chcete-li poradit s tím, jakou velikost zvolit nebo jak kartáček správně používat, je ideální navštívit dentální hygienu, kde Vám se vším poradí.

Pokud si řádně vyčistíte zuby i prostory mezi nimi, pak je dobré zbavit se zbylých bakterií, které najdete všude v ústech. Pro vyčištění jazyka může posloužit škrabka k tomu určená. Ideální je také vypláchnout ústa ústní vodou bez alkoholu. Ta totiž nezatěžuje dásně.

Závěrem je pak dobré přidat pravidelné bělení. Ať už máte citlivé zuby nebo ne, SMILI má řešení pro každého. Každý LED přístroj totiž nabízí hned dva typy bělení, a to intenzivní a šetrné. Spolu s pečlivě vybraným složení gelů se z našich sad stává ideální doplněk v péči o chrup.



Důvod č. 4: Je to finančně dostupné

Možná máte pocit, že bělení zubů je pro mnohé finančně nedostupné. Pravdou je, že ordinační bělení může být velmi drahé, nicméně není jedinou dostupnou variantou. Bělení se SMILI je jedinečné v tom, že dosahuje skutečně skvělých výsledků a přitom není nikterak nákladné.

5_duvodu_proc_belit_zuby_4
Pokud chcete dosáhnout skutečně viditelných výsledků, neutratit tisíce korun a současně neublížit svému chrupu, doporučujeme si vybrat jednu z našich sad. U nás totiž najdete skvělý poměr kvality a ceny a v případě, že se výsledky nedostaví, garantujeme vrácení peněz.

V naší nabídce najdete celkem čtyři bělicí sady, které se od sebe liší množstvím gelu. Kolik ho budete potřebovat záleží čistě na tom, jak moc máte zabarvený chrup a pro jak dlouhou proceduru se rozhodnete. Navíc si nemusíte dělat starost, až Vám gel dojde. Není totiž třeba kupovat zcela novou sadu. V naší nabídce najdete také náhradní gelová pera. Tím ušetříte nejen peníze, ale také přírodu.

Pokud jste si tedy doposud nebělili zuby, protože jste tuto záležitost považovali za velmi nákladnou, je čas to změnit. Naše sady Vám poskytnou to nejlepší z bělení za tu nejlepší možnou cenu.




Důvod č. 5: Bělit můžete snadno z pohodlí domova

Bělení v ordinaci je nejen nákladné, ale také stojí spoustu času. Bělení s námi Vás ale o čas rozhodně nepřipraví. Jediné, co potřebujete, je 10 nebo 15 minut denně, a to v závislosti na tom, zda si zvolíte šetrné nebo intenzivní bělení. Pokud si vyhradíte takto krátký čas po dobu 14 dnů, už brzy se můžete těšit na neodolatelný úsměv.

Naše LED přístroje jsou lehké a přenosné, takže bělit můžete takřka kdykoliv a kdekoliv. Během toho pak můžete vykonávat běžné aktivity, jako je třeba sledování televize, čtení knihy nebo dělání domácích prací.
jak-vybrat-spravnou-sadu_4
A jak celý proces probíhá? Velmi jednoduše. Celé bělení zvládnete ve třech krocích!

1. Aplikujte gel. Samotná aplikace gelu je velmi snadná, a to díky praktickým gelovým perům, které jsou zakončeny štětečkem. Nanášení je tak proto naprosto přesné a zvládne ho i úplný začátečník.

2. Zapněte LED přístroj. Na přístroji si zvolíte buď intenzivní nebo šetrné bělení. Poté se rozsvítí UV světlo příslušné barvy. V tento okamžik vložte náustek do úst a jemně ho zkousněte.

3. Užívejte si zářivý úsměv. Jakmile se přístroj vypne, stačí jej omýt pod tekoucí vodou, vypláchnout si ústa a užívat si krásný a zdravý úsměv.



V čem se SMILI liší od jiných bělicích produktů

SMILI je v otázce bělení jedinečné. Kromě bělicího gelu si na pomoc bere také UV světlo, díky kterému dosáhnete skvělých výsledků. Jen stěží totiž objevíte jinou finančně dostupnou bělicí metodu, která by dosahovala obdobných výsledků.


5_duvodu_proc_belit_zuby_5_2
Kromě kvalitního LED přístroje vynikají sady SMILI i v dalším aspektu, a tím je nanášení bělicího gelu. Zatímco u jiných výrobců jsou gely dodávány v injekcích, u nás k aplikaci slouží praktický štěteček.

Protože chceme, ať Vám bělení přinese ty nejlepší možné výsledky, rozhodli jsme se u našich sad vyvarovat všemu, co se nám nelíbí na jiných bělicích produktech. Složení našich gelů je proto přírodní, veganské a netestované na zvířatech. Aplikace našich gelů nezpůsobí citlivost zubů nebo dásní a celý proces je naprosto bezbolestný. Kromě toho jsme se rozhodli jít ekologičtější cestou, a tak naše sady neobsahují zbytečné plasty a není nutné u nich vyměňovat baterie. Přístroje totiž snadno nabijete pomocí kabelu.




SMILI má ideální sadu pro každého

I když máte pocit, že bělení si nemůže dovolit každý, není to tak. S našimi sadami je bělení dostupné pro každého a díky možnosti dokoupení náhradního bělicího gelu se nemusíte obávat vysokých investic.

Bělení by mělo být zcela standardní součástí péče o chrup a my si dnes uvedli rovnou pět důvodů, proč byste se do bělení měli pustit i Vy. Pokud chcete začít ještě dnes, zvolte si ideální sadu a pusťte se do bělení s námi.

Jestli nevíte, po které z našich sad sáhnout, můžete zkusit set SMILI Starter, který obsahuje vše potřebné pro prvotní bělení. Máte-li zuby hodně zabarvené, pak sáhněte po sadě SMILI Optimal nebo SMILI Deluxe. A v případě, že se do bělení chcete pustit s někým dalším, pak si zvolte SMILI DUO, kde najdete hned dva bělicí přístroje i dvojnásobný počet per.
Bělení je opravdu jednoduché a úžasných výsledků můžete dosáhnout i z pohodlí obývacího pokoje. Proto už na nic nečekejte a vraťte si do svého života krásný a zářivý úsměv, kterého si Vaše okolí hned všimne.