Proč je SMILI bělicí sada tou nejlepší volbou pro Váš úsměv

[12min]Pustit se do bělení zubů je jedním z nejlepších rozhodnutí vůbec. Jenže když už se pro tento krok rozhodnete, otevře se Vám svět bělicích možností. Zatímco na začátku jste si mysleli, že jedinou otázkou je, zda bělit nebo nebělit, náhle se objeví otázek mnohem více. Jaký způsob bělení si zvolit? A která varianta je nejefektivnější a současně šetrná?

smili_nejlepsi_volba_pro_vas_usmev_1
Obchody a internet nabízí nepřeberné množství způsobů, jak si zuby vybělit. Některé slibují okamžité výsledky, jiné zase praktickou aplikaci. Nejdůležitějším faktorem je ale bezesporu také složení. Jenže jen málokdo je chemik, aby poznal, jaké látky obsažené v produktu mu mohou uškodit nebo naopak pomoci.
Abyste měli ve věcech jasno, řekneme si, jakým složkám se vyhnout, na jaké se naopak zaměřit, a především si ukážeme, proč je bělicí sada od SMILI tou nejlepší volbou!

Abyste měli ve věcech jasno, řekneme si, jakým složkám se vyhnout, na jaké se naopak zaměřit, a především si ukážeme, proč je bělicí sada od SMILI tou nejlepší volbou!



Co by mě mělo při výběru bělicí metody zajímat?

Existuje několik kritérií, na které byste se měli při výběru zaměřit. Nikdy nevybírejte bělicí metodu bez rozmyslu. Pamatujte, že poškození zubu je nevratné, a ne každé bělení zubům svědčí.


Složení

Jak jsme si již řekli, rozumět všem cizím slovům ve složení produktu, je nadlidský úkol. Vždy se ale zajímejte o takové produkty, které obsahují co nejvíce přírodních látek. Pokud to z popisu nevyčtete, informujte se o výrobci, hledejte recenze, případně certifikáty. To vše Vám může dost pomoct.

Vyhnout byste se určitě měli peroxidu nebo SLS. Vyvarujte se též aktivnímu uhlí – jeho pozitivní účinky nebyly doposud prokázány.

Dobrou zprávou je, že v našich sadách žádnou ze zmíněných složek nenajdete. O tom si ale řekneme více později.


Aplikace

Používání zubní pasty není nijak náročné. Pokud ale například zvažujete nákup bělicích pásků, zamyslete se, zda je pro Vás tato volba ideální. V případě, že nemáte dokonalý chrup, páska se nenalepí rovnoměrně a zuby nebudou vyběleny správně.

Podobně je tomu i u bělicích sad, kde musíte gel aplikovat pomocí injekčních stříkaček. Než si nanášení osvojíte, většinou jste již na konci bělicího procesu. U SMILI Vám ale tohle nehrozí. O aplikaci se totiž starají praktická pera.


Dostupnost náhradních náplní

Není nic horšího, než si pořídit bělicí sadu, rozhodnout se pro zopakování bělicího cyklu a zjistit, že si musíte koupit kompletní sadu znova. U nás se toho nemusíte bát. Pro opakované bělení jsme pro Vás připravili náhradní náplně.


Cena vs. výkon

Nenechte se unést výrobky, které prohlašují, že změní vzhled zubů už za den. Stejně tak nespoléhejte na anonymní fotografie fantastických výsledků. Hledejte skutečné fotografie reálných uživatelů.

Dopřejte si čas a projděte si výrobků více. I když narazíte na spoustu levných řešení, nespoléhejte na ně. Za nízkou cenou často stojí špatné složení a látky, které zubům škodí.

jak-vybrat-spravnou-sadu_1
Citlivost zubů

Bělení zubů je relativně choulostivý proces. Proto byste si měli najít takový produkt, který nabízí i péči o citlivé zuby. Jedině tak budete mít jistotu, že je složení šetrné a nebude zatěžovat Váš chrup a dásně.


Ekologický dopad

Dbát na zdraví zubů je důležité. Stejně tak byste ale měli dbát na přírodu. Naše výrobky proto neobsahují nebezpečné látky ani zbytečné plasty. Navíc si u nás můžete dokoupit náhradní náplně.




Jaké bělicí metody existují a jaká mají úskalí


Mnoho lidí svůj úsměv skrývá, protože jsou si vědomi jeho nedokonalostí. Pokud jste se rozhodli se všemi obavami skoncovat, určitě hledáte nejlepší způsob, jak chrup vybělit. Která cesta je ale ta nejlepší a současně nejšetrnější?

Trh s bělicími přípravky je poměrně široký a bělicí proces na sebe bere spoustu podob. My jsme pro Vás vybrali ty nejčastější a přichystali přehled toho, na co dát pozor a co zohlednit při výběru.
 

Úskalí Na co dát pozor
Zubní pasty Zubní pasty obsahují částice, které bělí sklovinu mechanicky. Velké množství částic (RDA) může zuby poškodit.
Ideální množství je do 150 RDA.
Bělicí pásky Bělicí pásky nekopírují tvar zubů. Pokud nemáte dokonale rovné zuby, nikdy nebudou rovnoměrně vyběleny.
Bělicí sady Výsledek není viditelný po prvním dni. Pečlivě vybírejte způsob aplikace gelu. Gelová pera jsou praktičtější než injekce.
Profesionální bělení Ordinační bělení je velmi nákladné. Pokud nezměníte stravovací návyky, efekt nebude dlouhodobý a udržování úsměvu bude velmi nákladné.
Bělicí pudry Efekt je krátkodobý. Přílišný tlak na kartáček a častá aplikace vedou k poškození zubní skloviny.
Ústní vody Na výsledky čekáte velmi dlouho. Ústní vody s obsahem alkoholu škodí zubům i dásním.
Domácí recepty na bělení Některé metody nemají vůbec žádné výsledky. Další spoléhají na působení kyselin a abrazivních částic. I když některé babské rady mohou k bělení posloužit, výsledky se dostaví na úkor zdraví zubní skloviny.

 


Špatné složení je zkázou pro zuby a dásně
smili_nejlepsi_volba_pro_vas_usmev_3
Vyjmenovali jsme si všechna zásadní úskalí jednotlivých bělicích metod. V tabulce se ovšem neobjevuje ještě jeden velmi důležitý faktor, o kterém jsme se zmínili již na začátku, a tím je složení.

Některé bělicí techniky sází na agresivní chemii. Mohou tak garantovat velmi rychlé výsledky, nicméně chrup se poměrně brzy opotřebuje a ztratí své důležité vlastnosti. Ohrožení zubní skloviny je velmi nebezpečné. Její opotřebení se již nedá zvrátit a zub je daleko náchylnější na zabarvení a k tvorbě kazů.

V ohrožení nejsou pouze zuby. Choulostivé jsou také dásně. Jejich citlivost je pak velmi nepříjemná a může vést k rozsáhlejším komplikacím. Se SMILI ale nemusíte mít strach. Naše sady neobsahují žádné nebezpečné látky a bělení je maximálně šetrné a jednoduché. A hned Vám řekneme proč.



Proč se rozhodnout pro SMILI

Když jsme na začátku přemýšleli nad složením našich bělicích gelů, věděli jsme, že chceme vytvořit takový produkt, který promění vzhled Vašich zubů, ale současně je nezatíží. Rozhodli jsme se tedy vsadit na přírodu. Nezůstali jsme ale pouze u toho. Chtěli jsme, aby naše bělicí sady byly skvělé ve všech aspektech.


1. Nabízíme nejpraktičtější aplikaci bělicího gelu

Víme, že nanášení gelu injekční stříkačkou dělá mnoha uživatelům problém a vyžaduje cvik. My chceme, aby už první bělení proběhlo bez problémů. Proto je náš gel dodáván v hliníkových perech. Stačí jen rovnoměrně potřít všechny zuby a vložit do úst LED přístroj.


2. Říkáme NE chemii

Bělicí metody často obsahují peroxid. Ten dosahuje skvělých výsledků v bělení, ale také v ničení zubních tkání. Proto naše přípravky žádný peroxid neobsahují.

Další složkou, která způsobuje citlivost, je SLS. Jedná se o složku, která se stará o pěnivost bělicích produktů. Ta ovšem efekt bělení nikterak neumocňuje. Kromě toho působí SLS podráždění zubů a dásní. I této složce jsme tedy řekli striktní ne.


3. Důvěřujeme přírodě

Protože jsme ze složení vyřadili nebezpečné chemikálie, museli jsme je nahradit něčím jiným. V našem případě se touto náhradou staly přírodní látky. Ve složení jsou zastoupeny hojně a starají se nejen o postupné a neagresivní bělení, ale také tolik nezatěžují dásně.

Naše sady jsou certifikované a kromě chrupu chrání také životní prostředí. Zařízení neobsahuje zbytečné plasty, složení je 100% veganské a je netestováno na zvířatech.


4. Nabízíme bělení i pro citlivé zuby

Budete bělit poprvé a nevíte, zda máte citlivé zuby nebo ne? U nás si s tím nemusíte lámat hlavu! Na rozdíl od konkurenčních výrobků náš LED přístroj nabízí dva režimy. Jeden je intenzivní a druhý je určen právě pro citlivý chrup.

Záleží tedy jen na Vás, jaký proces zvolíte. Není potřeba dopředu určit, jak moc jsou Vaše zuby citlivé, a uzpůsobovat nákup sady. Naše bělení je zde pro všechny a celý proces je naprosto bezbolestný.


5. Snadno dokoupíte náhradní náplně

Některé bělicí sady musíte kupovat stále dokola. U nás ji ale zakoupíte pouze jednou a poté dokupujete už jen náhradní náplně. Tím ušetříte peníze i přírodu.


6. Výsledky se dostaví během jednoho týdne

Pokud by Vám nějaká bělicí sada nabízela výsledky za den, buďte obezřetní. Buď tomu tak nebude, a pokud ano, výsledky má na starost agresivní chemie. Protože už víte, že my se chemie zříkáme, s námi dosáhnete plynulého vybělení.

Po jednom týdnu můžete pozorovat změnu v barvě chrupu, a to až o několik odstínů! Pro výsledky stačí procedura, která trvá 5-7 dní, 10 nebo 15 minut denně (v závislosti na tom, zda volíte intenzivní nebo šetrné bělení). To si ale nemusíte pamatovat – vše totiž najdete v návodu, který je součástí každé bělicí sady.


7. Spokojení zákazníci

Víme, že důkazy jsou více než slova. Proto na našich stránkách najdete recenze mnoha spokojených uživatelů spolu s fotografiemi. Díky tomu sami uvidíte, jakých výsledků můžete dosáhnout i Vy!

Pokud na našich stránkách nenajdete odpověď na nějakou otázku, neváhejte se nám ozvat. Zastihnete nás na čísle +420 736 532 930 mezi 8. a 16. hodinou nebo nám můžete poslat e-mail na adresu info@smili.cz.



Nečekejte, začněte hned!

SMILI Vám přináší jedinečné bělicí sady, které v moři bělicích metod vynikají nejen jednoduchou aplikací, ale také opravdu šetrným složením. Ano, výsledky sice neuvidíte za hodinu, pokud ale podstoupíte celou proceduru, Vaše zuby mohou být až o několik odstínů bělejší!


vyzivove_doplnky_5
Pamatujte, že touha po bílém úsměvu by nikdy neměla upozadit zdraví zubů. S námi máte jistotu, že tomu tak skutečně nebude! Díky přírodním složkám a šetrnému procesu si krásný úsměv můžete dopřát bez výčitek.

Pokud jste u nás poprvé a nevíte, odkud začít, pak doporučujeme zkusit naši startovací sadu. Ta obsahuje vše potřebné pro základní bělicí proceduru a sami si vyzkoušíte, jak může být bělení jednoduché.

Máte-li zuby hodně zabarvené, pak můžete vyzkoušet sadu OPTIMAL nebo DELUXE. Obě obsahují větší počet per, tudíž zajišťují více procedur. Bělicí proces tak můžete protáhnout na dva týdny a stále budete mít dostatek gelu pro následné udržení výsledků.

Bělení by mělo být pohodlné a citlivé k Vašemu chrupu. SMILI obě kritéria splňuje na jedničku, a proto není důvod říct bělení ne. Krásné zuby a zářivý úsměv okouzlí celé Vaše okolí a Vám dodají sebevědomí. Proto už nic dále neodkládejte a vyberte si ideální sadu i Vy.