Starter, Optimal, Deluxe nebo Duo? Praktický návod, jak si vybrat správnou bělicí sadu

[8min]Speciální přístroj s UV zářením, praktická hliníková pera s bělicím gelem a nabíjecí kabel. Tak by se ve stručnosti daly popsat všechny bělicí sady Smili. Ať už sáhnete po řadě Starter, Optimal, Deluxe nebo Duo, vždy na Vás v designové krabičce budou čekat tyto důležité části pro kvalitní domácí bělení zubů. Po které bělicí sadě byste tedy měli sáhnout?

Základní otázkou při výběru by mělo být – Kolik? Je to totiž počet kusů, zejména hliníkových per, ve kterých se jednotlivé sady liší a které rozhodují o tom, co je zrovna pro Vás nejvhodnější. Je ale samozřejmě jasné, že jako začátečník netušíte, jakou budete mít při bělení zubů spotřebu gelu. A protože Vám chceme vybírání co nejvíce usnadnit, sepsali jsme pro Vás 6 nejčastějších situací, které Vám pomohou se správně rozhodnout.


1. Chci si bělení nejdříve vyzkoušet
jak-vybrat-spravnou-sadu_2
Pojďme si rovnou ujasnit, že je naprosto v pořádku, když k domácímu bělení zubů přistupujete s obavami. Znamená to totiž, že si uvědomujete, že máte na celý život jen jedny zuby a musíte na ně být opatrní. A protože tento zodpovědný přístup více než schvalujeme, připravili jsme pro Vás speciální bělicí sadu Smili STARTER.

Tato základní bělicí sada je ideální, když si chcete bělení nejdříve vyzkoušet a zjistit, zda Vám vůbec vyhovuje. V sadě najdete 3 hliníková pera s účinným gelem, která Vám vystačí na 5–7denní proces domácího bělení zubů. Ačkoliv máme s hliníkovými pery jen ty nejlepší zkušenosti a jejich aplikace je mnohem snazší než pomocí injekčních stříkaček, musíte se sami rozhodnout, zda Vám tento způsob vyhovuje. Přece jenom, pokud si budete chtít zachovat krásně bílý úsměv dlouhodobě, budete s nimi manipulovat pravidelně. Aplikace by tak pro Vás měla být maximálně pohodlná.

Jestliže po prvotním cyklu bělení zubů zjistíte, že se Vám s bělicí sadou Smili skvěle pracuje, můžete si snadno objednat náhradní náplně a v domácím bělení dále pokračovat.


2. Nepotřebuji intenzivní bělení

Máte jen jemně zažloutlé zuby a hledáte způsob, jak jim navrátit ztracenou bělost a lesk? Pak je i pro Vás nejvhodnější základní bělicí sada Smili STARTER. 5–7denní proces domácího bělení zubů Vám pomůže jemné zabarvení zubů odstranit a vykouzlí Vám zářivě bílý úsměv.

Mějte však na paměti, že výsledky bělení zubů se časem ztrácí, a je proto nutné celou bělicí proceduru při znovuzabarvení zopakovat, případně pravidelně jednorázově dobělovat každých 14 dní. To můžete řešit buď dokoupením náhradních náplní, případně si rovnou zakoupit bělicí sadu Smili OPTIMAL, která Vám vystačí až na dvě opakované 5–7denní procedury.


3. Mám silněji zažloutlé zuby

Bojujete se silněji zabarvenými zuby? Určitě již tušíte, že na běloskvoucí úsměv budete potřebovat opravdu intenzivní péči. Ve Vašem případě byste tak měli zvolit buď bělicí sadu Smili OPTIMAL, nebo bělicí sadu Smili DELUXE.

V bělicí sadě Smili OPTIMAL získáte celkem 6 hliníkových per, která Vám budou stačit na intenzivní 14denní bělicí proceduru. V některých případech však bohužel ani to nemusí stačit. Pokud je zabarvení velmi silné, oceníte spíše bělicí sadu Smili DELUXE, ve které najdete až 9 hliníkových per s bělicím gelem. S touto sadou nejdříve podstoupíte intenzivní 14denní bělicí proceduru a poté budete pokračovat s jednorázovým dobělováním každých 14 dní. Takovéto bělení zubů by Vám mělo zajistit krásně bílý úsměv i s původně silně zažloutlými zuby.

jak-vybrat-spravnou-sadu_3
4. Plánuji bělit dlouhodobě

Jednorázové vybělení zubů je sice skvělou možností, pokud Vás čeká významná událost nebo důležité focení, jestliže se však nechcete spokojit s krátkodobým efektem, čeká Vás pravidelné dobělování zubů. A jakou sadu zvolit, když už chcete být na další bělení rovnou vybavení?

Pokud máte zuby jen jemně zabarvené, bude Vám stačit bělicí sada Smili OPTIMAL, která pokryje prvotní 5–7denní proceduru i následné dobělování. V případě, že potřebujete intenzivnější bělení kvůli silněji zabarveným zubům, vyberte si bělicí sadu Smili DELUXE. Díky 9 hliníkovým perům budete mít dostatek bělicího gelu až na 14denní bělicí proceduru i následné dobělování.



5. Rád/a bych nejvýhodnější nabídku

Doporučit Vám univerzální nejvýhodnější nabídku je poněkud obtížné, přece jen si každý pod tímto pojmem představí něco jiného. Uveďme si proto 3 nejčastější situace:

  • Hledám nejlevnější variantu – Potřebujete co nejnižší počáteční náklady? Pak sáhněte po bělicí sadě Smili STARTER. Bělení si tak vyzkoušíte a v případě, že budete chtít pokračovat, dokoupíte si náhradní náplně.

  • Hledám cenově nejvýhodnější variantu pro intenzivní vybělení – Nechcete hned dokupovat náhradní náplně? Ať už máte zuby více zabarvené nebo si jen chcete déle udržet zářivě bílý úsměv, vyberte si bělicí sadu Smili OPTIMAL. S tímto výhodným balíčkem s 6 hliníkovými pery nebudete muset rychle přiobjednávat další náhradní náplně.

  • Hledám cenově nejvýhodnější variantu pro dlouhodobé bělení – Užijte si dlouhotrvající běloskvoucí úsměv s bělicí sadou Smili DELUXE. Tato velmi výhodná sada obsahuje až 9 hliníkových per s bělicím gelem. Vystačí Vám tak nejen na intenzivní bělení, ale i na následné dobělování.


6. Chci parťáka na bělení

Nepřipadá Vám bělení zubů zrovna jako párová aktivita? Tak to ještě neznáte naši bělicí sadu Smili DUO! Tohle výhodné balení dvou přístrojů a 6 hliníkových per vystačí jakékoliv dvojici na jednorázový 5–7denní bělicí proces. Můžete se tak pustit do bělení s partnerem, rodinou či přáteli a užít si společnou světélkující zábavu s LED přístrojem. Jistě Vás také potěší, že pokud se navíc podělíte o počáteční náklady, ušetříte nemalý finanční obnos. Koneckonců ne nadarmo se říká – ve dvou se to lépe táhne!

jak-vybrat-spravnou-sadu_4
Co když zvolíte špatně

Nebudeme si nic nalhávat, občas se prostě ani s maximálním množstvím informací nerozhodneme správně. Nemusíte se však bát, pokud výběr podceníte a při bělení zjistíte, že nemáte dostatek bělicího gelu, můžete si stále dokoupit pouze náhradní náplně. Ani jedna z variant tak v podstatě není špatná, vždy Vám zůstane to nejhodnotnější – unikátní přístroj s LED světlem včetně nabíjení.


Proč bělit zuby se SMILI

Na závěr si ještě krátce připomeňme, v čem jsou bělicí sady od Smili tak unikátní. V přísném srovnávacím testu obstálo Smili jako kvalitní domácí bělení zubů s nejlepším poměrem mezi cenou a výsledným efektem. Za příznivou cenu nabízí nejen přístroj s výrazně větší svítivostí, která je ovšem uzpůsobená i pro citlivé zuby, ale také praktickým a ekologickým zpracování. Se Smili nebudete muset zápasit s klasickými injekčními stříkačkami, které bývají velmi nepraktické a nepřesné. Gel snadno aplikujete hliníkovými pery – jednoduše, precizně a úsporně.

Najdete nás i na MALL.CZ