10 důvodů, proč může úsměv zlepšit Váš společenský život

[12 min]Řecký filosof Aristoteles kdysi řekl, že člověk je tvor společenský a je tomu skutečně tak. Ať už více či méně, každý z nás potřebuje kontakt s ostatními lidmi. Ten nám totiž napomáhá ke správnému vývoji našeho duševního i fyzického zdraví. Zdravý vývoj těchto dvou oblastí je klíčový v mnoha aspektech našeho života. Zdraví a dobrá psychická kondice jsou totiž předpokladem k budování hlubších vztahů, kariéry a jiných úspěchů.
10_duvodu_1

Kvalita našeho společenského života
závisí do velké míry na nás samotných. Podle toho jak se cítíme, totiž i vystupujeme ve společnosti ostatních lidí.

Proto, abychom se cítili sebejistí, se dá udělat mnoho věcí. Vždy je ale dobré začít u věcí, které se dají změnit snadno. A jednou z těchto věcí je náš úsměv.

Ano. Krásný bílý úsměv je jeden z faktorů, který nám dodá dostatek sebejistoty. A na rozdíl od jiných věcí se dá velmi rychle a snadno obstarat. S produkty značky SMILI pro domácí bělení zubů můžete mít zářivý úsměv do týdne, a to vše z pohodlí Vašeho domova.

Jak Vám může hezký úsměv vylepšit život? Jednoduše. Podívejte se na 10 důvodů, proč se pro krásné bílé zuby rozhodnout ještě dnes!


Důvod č. 1: Uděláte skvělý první dojem

Přiznejme si to. První dojem je základem pro vývoj všech budoucích věcí. Jak říká jedno české přísloví: „Kde chybí úsměv, tam chybí úspěch“. A je to skutečně tak. Úsměv o nás totiž řekne víc, než si myslíme.

Pokud jsou naše zuby žluté nebo jinak nedokonalé, druhý člověk si může na první schůzce vytvořit hned několik předsudků. A s těmi je už pak mnohdy těžké bojovat.

Krásným bílým úsměvem vyvoláme vždy skvělý první dojem. Už jen v tom ohledu, že další lidé vidí, že nám záleží na naší prezentaci. A nezáleží na tom, zda se jedná o první rande, pracovní pohovor nebo nečekané setkání. Bílé zuby jsou prostě vždy základem hezkého a zdravého úsměvu.


Důvod č. 2: Lepší karierní vyhlídky

Je jedno, o jaké místo zrovna usilujete. Důležité je, že jen vzácně jste jediným uchazečem. Většinou je lidí více a kromě zkušeností mnohdy rozhodují i osobní sympatie. A právě ty můžete získat díky Vašemu bezchybnému úsměvu. Hezký chrup totiž svědčí o tom, že Vám na věcech záleží a nenecháváte je jen tak plynout.

Práce není jen o zkušenostech, ale do velké míry taky o mezilidských vztazích. A čím více se sebou budete spokojeni, tím více to půjde vidět na Vaší práci i vztahy s ostatními lidmi.

10_duvodu_3

Důvod č. 3: Vypadáte více přátelsky

Mnoho lidí se bojí smát jen proto, že se stydí za své zuby. To ale lidé kolem neví, takže si Váš stud mohou vyložit jako nepřístupnost. A nepřístupnost jde jen stěží ruku v ruce s navazováním nových přátelských vztahů.

Pokud se nedokážete uvolněně usmát a chováte se uhýbavě, lidé získají dojem, že nemáte dostatečný zájem.

Úsměv totiž naznačuje Vaši otevřenost a přístupnost. Což je vždy velice podstatné, pokud se chystáte navazovat nové vztahy.



Důvod č. 4: Jste atraktivnější

Pokud máte zdravý úsměv, automaticky se více smějete a tím k sobě více přitahujete lidi. Bílé zuby jsou krásné samy o sobě, takže pokud je máte, máte pak i tendenci je více ukazovat. A přiznejme si – bílý úsměv lidské oči prostě přitahuje.

Tím, že se smějete, pak působíte nejen mileji, ale současně Vaše okolí vidí, že o sebe dbáte. A právě tuto dovednost spousta jedinců vyhodnocuje jako vysoce atraktivní.

Navíc je přirozené, že chcete být vnímáni jako lidé, kteří o sebe dokáží pečovat, a současně dokážete takové lidi do svého života přitahovat.


Důvod č. 5: Působíte na své okolí pozitivněji

Nikdo nemá touhu se obklopovat lidmi, kteří přinášejí negativní energii. Každý trávíme rádi čas v prostředí a mezi lidmi, kteří nás dobíjejí. A když zauvažujeme nad tím, kdo nás takto dobíjí, jsou to povětšinou pozitivní lidé, kteří mají rádi smích.

Buďte svému okolí člověkem, který se rád směje a nemusí se za svůj úsměv stydět. On totiž i smích samotný dokáže zlepšit náladu. Krásné zuby tady nejsou jen estetickou záležitostí, ale také předpokladem pro spokojenější život.


Důvod č. 6: Smích zvedá náladu

Jak je patrné, smích není jen důsledkem dobré nálady. Někdy je právě dobrá nálada důsledkem toho, že se usmíváme.

A co smích dokáže udělat s naším mozkem? Tady hovoří chemie docela jasně. Když se smějeme a máme dobrou náladu, náš mozek začne uvolňovat serotonin a endorfiny. Tyto hormony štěstí mají za důsledek, že jsme spokojenější, uvolněnější a šťastnější, což nás vede k dalším úsměvům.

Naše dobrá nálada pak spouští řetězovou reakci a lidé kolem nás se cítí také lépe. Samozřejmě by naše nálada a úsměvy měly odpovídat dané situaci. Ale když už v takové situaci jsme, měli bychom si ji užít a nestydět se za náš chrup. A k tomu stačí tak málo! Třeba vyzkoušet nějakou z bělicích sad značky SMILI.


Důvod č. 7: Celkově zlepšuje sebevědomí

Sebejistota je jedním z projevů zdravého sebevědomí. A kromě toho, že se díky ní cítíme lépe, je také pro naše okolí velice přitažlivá.

Ne všechno na sobě dokážeme změnit, abychom vypadali podle našich představ. Ale jedna z věcí, kterou změnit můžeme, je náš úsměv. Mnoho lidí si představí nákladnou a bolestivou péči, která zabere hromadu času. Krásný bílý úsměv ale můžeme mít za pár dní, a to vše z pohodlí domova a za bezkonkurenční cenu. Pokud nevíte, jak udělat první krok, stačí se obrátit na profesionály.

Pokud se cítíme sebevědoměji, tak i sebevědoměji jednáme. Krásný úsměv nás tak může v životě posunout dál, než si připouštíme.


Důvod č. 8: Vypadáte mladší
10_duvodu_2
Jako spousta částí našeho těla, i zuby mění svůj vzhled spolu s tím, jak stárneme. Náš chrup je denně zatěžován barevným jídlem, nápoji, popřípadě cigaretami. A čím déle v tomto počínání pokračujeme, tím více se to na našich zubech podepisuje.

Kdyby nám někdo řekl, že jde za pár minut zvrátit známky stárnutí v naší tváři, okamžitě bychom se dožadovali návodu. Mnohdy to ale není snadné a většina postupů je nákladných a výsledky nejisté.

Tohle ale neplatí v případě zubů. Těm můžeme navrátit jejich mladiství vzhled za pár dnů a není potřeba nákladných operací.

Pokud chcete vypadat mladě a atraktivně, začněte u svých zubů. Tam je totiž pokrok znatelný ihned a nemusíte se bát bolesti.


Důvod č. 9: Zářivý úsměv přitahuje pozornost

Zaujmout někoho se mnohdy jeví jako náročný úkol. Jak to dokázat, když nemáte příležitost s konkrétním člověkem mluvit? Odpověď je jednoduchá: stačí hezký úsměv. Jak jsme si již řekli, bílý a opečovaný chrup je pro lidi atraktivní, protože o Vás vypovídá, že o sebe dbáte, a že Vám na detailech záleží.

Navíc je krásný úsměv úžasným zlodějem pozornosti. Pokud je pozornost od Vás zrovna odvrácená, krásný bílý úsměv ji okamžitě přitáhne zpět na Vaši stranu.


Důvod č. 10: Žijete déle a kvalitněji

Poslední důvod, který v sobě shrnuje všechny předchozí, je nejdůležitější ze všech. Existuje spousta behaviorálních psychologů, kteří zastávají teorii, že smích nám prodlužuje život, a to až o osm let.

Smích – samozřejmě ten přirozený – celkově napomáhá k uvolňování hormonů štěstí, což má pozitivní dopad na naši mysl a tělo. Pozitivní mysl je přece půl zdraví. Uvědomte si, kolik zdravotních obtíží a onemocnění mají lidé proto, že se stresují.

Deprese a nemoci pak rozhodně délce našeho života nenahrávají. Zato radost a štěstí ano. A i kdyby smích život neprodloužil, při nejmenším dokáže zlepšit jeho kvalitu.

Pokud už víme, že k tomu napomůže vybělení zubů, pak není na co čekat! Každý krok se počítá a někde se začít musí. Tak začněte dnes od zářivého úsměvu.

Možná se bělení bojíte, nevíte, jak proces probíhá nebo si na to sami netroufáte. My si teď ale ukážeme, jak je bělení jednoduché.

10_duvodu_smili

Jak začít s bělením zubů

Čistění zubů a péče o naše ústa je velice důležitá. Většina lidí by si bez zubního kartáčku nedokázala představit ani půl dne, ale přesto tím jejich péče o zuby končí.

Přitom jejich bělení je stejně důležité. Zuby se zbaví nevzhledných skvrn a nechtěného zabarvení a jejich majitel se může pyšnit atraktivním úsměvem. Proč se tedy lidé bělení brání?

Většinou se bojí bolesti, nákladnosti procesu a především neví, kde a jak začít. A zde si blíže představme bělicí produkty značky SMILI.


Bělení se SMILI je bez bolesti, vhodné pro citlivé zuby

Pokud se bojíte bělení, protože máte citlivé zuby, se SMILI už nemusíte. Produkty neobsahují peroxid ani parabeny, tudíž je bělení bezbolestné a naprosto šetrné. Přesný návod a informace naleznete vždy u konkrétního produktu.



Péče není nákladná

Lidé se také často bojí, že kvalitní bělicí péče je velice nákladná. V případě SMILI to není pravda. Značka nabízí takový poměr kvality a ceny, který je dostupný pro každého. Pokud nevíte, jak správně začít, protože se v bělících sadách nevyznáte, určitě zkuste startovací sadu, kterou si zamilujete.


Jednoduchá aplikace ve třech krocích

Bělení se SMILI je jednoduché. Aplikace je snadnější než u konkurenčních produktů a stačí tři jednoduché kroky pro úspěšnou bělicí kúru.

Ke krásnému úsměvu Vám stačí 10 minut denně po dobu 5–7 dnů, a to vše v pohodlí Vašeho domova.

Pokud skrýváte svůj úsměv, nemějte k tomu už nadále důvod. Udělejte první krok ke krásným bílým zubům hned a užívejte si benefity zářivého úsměvu už za pár dní. SMILI Vám v tom pomůže.