Jak funguje bělení zubů se SMILI

[5 min]Mít zářivý úsměv a krásně bílé zuby, které nám mohou ostatní závidět, je velkým snem mnoha z nás. Bělicí sada SMILI účinně a snadno odstraní zubní plak, zubní kámen i skvrny, zajistí bělost i jas a zabraňuje onemocnění dásní.

Díky bělení zubů se SMILI můžete konečně získat zpět zářivý úsměv, se kterým bude spokojen váš zubař i vy sami, v pohodlí vašeho domova. Odstraníte skvrny od kávy, čaje, červeného vína či kouření. Bělení je příjemné, bezbolestné a nezpůsobuje citlivost zubů ani dásní. Vyzkoušejte bělení chrupu se SMILI.

smili_1
Bělení zubů se SMILI

  • Bělící sada SMILI obsahuje šetrný bělicí gel s čistě přírodními složkami, je zcela veganský a nebyl testován na zvířatech.

  • V sadě najdete 3, 6 nebo 9 hliníkových bělicích per, podle zvoleného balení.

  • V sadě je bělicí přístroj.

  • Sada obsahuje i USB nabíjecí kabel.

  • Součástí je průvodce bělením a návod k použití.

Sadu SMILI tedy hravě zvládnete používat sami doma. Můžete dosáhnout výsledků profesionálního ošetření z pohodlí vašeho domova. Účinky bělení uvidíte na vlastní oči už po prvním bělení.


Jak postupovat

Čekají vás 3 jednoduché kroky, postačí vám k tomu 10 minut denně a 1 týden bělicího procesu.

  • Nejprve si vypláchnete ústa vodou.

  • Aplikujte bělicí gel na zuby pomocí pera, zvolíte režim bělení (buď jedním kliknutím intenzivní bělení s modrým světlem, nebo dvojím kliknutí šetrné červenomodré světlo) a přístroj si vložíte do úst. Po ukončení zvoleného režimu se přístroj automaticky vypne.

  • Následně vyjmete přístroj z úst, opláchnete jej pod tekoucí vodou a vypláchnete si vodou i ústa.


smili_2

Jak správně čistit zuby a používat sadu SMILI

Sada SMILI dokáže účinně odstranit zubní plak, zubní kámen i skvrny. Díky odstranění zubního kamene ze zubů zabraňuje onemocnění dásní. Aby vám efekt vybělených zubů dlouho vydržel, musíte si správně čistit chrup. Zuby je potřeba kartáčkem na zuby běžně čistit alespoň 4 minuty, abychom dokázali účinně odstranit nepříjemný plak způsobující zubní kazy, žloutnutí zubů i onemocnění dásní. Zuby je správné čistit ráno i večer, ale i půl hodiny po jídle, zejména po konzumaci sladkého nebo na zuby se lepícího pokrmu.




Proč zvolit právě SMILI

Konkurenční produkty nenabízí ve stejné cenové kategorii tak vysokou kvalitu jako produkty značky SMILI. Bělení zubů pomocí sady SMILI má výrazně vyšší účinnost, nabízí možnost volby režimu a až 2 způsoby použití. Režim s modrým světlem umožňuje intenzivnější bělení a režim s červenomodrým světlem je šetrnější k citlivým zubům. Plasty, ze kterých jsou jednotlivé výrobky vyrobeny, rozhodně nejsou běžné. SMILI se může pochlubit kvalitními plasty, které mají velmi dlouhou životnost a vydrží vám dlouhou dobu. Věříme, že budete se SMILI spokojeni.

smili_3
Snadné použití sady SMILI

Zároveň u SMILI není zapotřebí řešit skládání náustku, není složený ze dvou částí a je připravený ihned k použití. Nasazení náustku od SMILI je proto snadné a ušetří vám čas, který pro bělicí proces budete potřebovat. Sada SMILI vše řeší za vás. Přístroj se navíc při nastavení zvoleného režimu sám automaticky vypne.


Snadná aplikace i proces bělení

Způsob aplikace přírodního bělicího gelu pomocí speciálního hliníkového aplikačního pera je u SMILI mnohem jednodušší a přitom daleko přesnější. Na rozdíl od stříkaček je dávkování gelu pohodlné a precizní. Pomocí pera se také velmi snadno dostanete i na hůře dostupná místa. Stříkačky mají v tomto směru omezené možnosti. Na tato místa sice zvládnete nanést gel i stříkačkou, avšak za cenu vysoké spotřeby gelu, což se následně projeví i na celkové ceně jednotlivého použití.



Se sadou na bělení zubů SMILI můžete bezpečně a efektivně dosáhnout bělejšího úsměvu i u vás doma. Proto neváhejte a kupte si svoji sadu SMILI.