Jednoduché tipy na osvěžení koupelny

[5 min]I když se to na první pohled možná nezdá, vzhled koupelny ovlivňuje naši náladu. Rádi si užíváte osvěžující koupel plnými doušky? Pro příjemnější relaxaci ve vaně i zkrášlování vzhledu pro vás máme pár jednoduchých tipů, které vaší koupelně poskytnou potřebné osvěžení.

tipy_na_osvezeni_koupelny_1

Zaměřte se na uzavřené úložné prostory

Útulnou koupelnu vám pomůže vytvořit chytré úložiště pro všechny pomůcky a prostředky, které potřebujete. Rozlučte se s přeplněnými poličkami. Méně nepořádku znamená i méně stresu. S trochou organizace se i malá koupelna promění ve vysněný prostor navozující pocit harmonie a klidu. Využijte uzavřené skříňky a dózy. Co není vidět, neruší vizuální vzhled a usnadňuje dodržování čistoty.


Neplýtvejte místem

Hromadění všech produktů v rohu sprchy nebo vany vytváří další nepořádek. Využijte nástěnné police, které podlahový prostor uvolní. Snadno a rychle ho pak setřete, stejně jako povrch vany a sprchového koutu po každém použití. Zabráníte vzniku plísní, které se ve vlhkých rozích rády tvoří. Využijte každý prostor na maximum a zbavte se nepořádku s využitím stěn a polic. Neplýtvejte prostorem. Vše můžete mít stále poruce. Sadu na bělení zubů SMILI můžete použít kdekoliv, třeba i ve sprše! Skladovat byste ji ale měli v suchých místech.

tipy_na_osvezeni_koupelny_2


Udržujte čisté plochy

Pokud máte toaletní potřeby a doplňky na umyvadle, máte k nim sice rychlý přístup, ale snadno si vytvoříte nepořádek. Využijte skříňky se zrcadlem, poličky, háčky i závěsné držáky. Zkuste uklidit místo pomocí vhodného příslušenství. Správné uspořádání kosmetiky do kosmetického kufříku nebo mýdlo v mýdlence je snadný způsob, jak udržet čistotu.





Mějte vše po ruce

Pěstící produkty i dekorativní kosmetiku dejte do skříňky se zrcadlem, dózy či kosmetického kufříku. Kartáčky na zuby, zubní pastu i bělicí sadu pro bělení zubů SMILI si připravte tak, abyste je mohli kdykoliv použít a současně vám na ně nesedal prach a bakterie. Pak můžete kdykoli v pohodlí svého domova dosáhnout výsledků profesionálního ošetření a své zuby vybělit do zářivého úsměvu. Šetrný gel SMILI s přírodními složkami nanášený bělicím perem má viditelné účinky už po prvním použití. Odstraníte zubní plak, kámen i skvrny a zabráníte onemocnění dásní.

tipy_na_osvezeni_koupelny_3
Skryjte mycí i čisticí prostředky

Podmínkou každé čisté a svěží koupelny je snadný úklid. I když chcete mít čisticí prostředky pro koupelny a toalety vždy po ruce, často se stávají trnem v oku a vytvářejí nepořádek. Skryjte je do úložných košů, boxů a skříněk pro snadné uspořádání produktů. Budou v dostatečném dosahu, ale nebudou rušit celkový vzhled ani rozptylovat vaši mysl. Uklizený a čistý prostor navozuje vnitřní klid.


Vytvořte si jemnou paletu barev

Pokud jste vyřešili úložné prostory a snadný úklid, zkuste dát koupelně jedinečný styl plný harmonie. Pracujte s barevnými odstíny, které se k sobě hodí. Slaďte barvy ručníků, věšáků, háčků, polic i dalších doplňků. Tmavší koupelny rozjasněte nadýchanými bílými ručníky nebo svěžími barvami. Pokud je základ koupelny ve výrazné barvě, slaďte doplňky do neutrálních tónů.


Podtrhněte zvolený styl

Při konečných úpravách přidejte prostoru styl. Posunete tak vaši koupelnu na další úroveň. Přidejte dekorace, osvěžovače vzduchu, košíky s vonnými směsmi, aromatické svíčky i vázy. Před sprchový kout, vanu či toaletu si dejte koupelnovou předložku pro měkký došlap bosé nohy. Můžete doplnit třeba i měkké ručníky s monogramem. Jsou příjemným zpestřením, vypadají skvěle a osvěží prostor.

tipy_na_osvezeni_koupelny_5
Spojte vše dohromady

Jestliže vaší koupelně ještě stále něco chybí, je čas propojit styl celé místnosti drobnými úpravami. Pokud máte k dispozici přirozené světlo, přidejte pár živých rostlin do místnosti a přidejte další barvu. Tmavou koupelnu bez okna oživte skleněnou vázou s mušlemi nebo dózami naplněnými bylinnou směsí solí do koupele. Vytvořte si krásné a současně praktické dekorace.

Koupelna je funkčním prostorem, který může být zároveň stylový. Když je uspořádaná, naplní vás vnitřním klidem. V příjemném prostředí vám půjde hygiena od ruky jedna báseň. Třeba bělení zubů s bělicí sadou SMILI se stane každodenním rituálem a meditační chvilkou pro sebe. A navíc během toho investujete do svého úsměvu! Můžete díky ní bezpečně a efektivně dosáhnout bělejšího úsměvu i u vás doma.


Se sadou na bělení zubů SMILI můžete bezpečně a efektivně dosáhnout bělejšího úsměvu i u vás doma. Proto neváhejte a kupte si svoji sadu SMILI.